www.Elgiganten.se – Om Elgiganten och öppettider

by A Site Tips on 24 maj, 2011

Elgiganten är ett miljardföretag som är kända för elektronik men har som likväl som många andra elektronikförerag som Siba, Onoff gått över till att marknadsföra sig bredare, tex även inom vitvaror och andra hushållsprodukter. Elgiganten.se främsta konkurrenter är siba.se, onoff.se, mediamarket.se. Vi har många stora väl igenkända elektronikvaruhus i Sverige idag, vad vet vi om Elgiganten…

Elgiganten öppettider

Med www.Elgiganten.se, på elgiganten.se är det alltid öppet:)

Elgiganten öppettider i varuhus

Något viktigt att känna till gällande öppettider hos Elgiganten är att öppettiderna kan variera från varuhus till varuhus. En generalisering av öppettiderna

Måndag – Fredag klockan 11.00-20.00
Lördag 10.00 – 17.00
Söndag 11.00 – 17.00

Om Elgiganten

Namnet Elgangten går att dela upp i 2 ord El Giganten. Namnet Elgiganten / El Giganten talar sitt tydliga språk, de är alltså stora på el. Likväl som att man kan köpa Tapeter & TygerTapeter-Tyger.se det är alltid skönt när ett namn är beskrivande. Om vi tar Siba tex så säger det inte så mycket om vad företaget gör eller säljer.

Elgiganten ingår i den norska Elkjøp-koncernen som i sin tur ägs av den brittiska hemelektronikkoncernen DSG international plc.

När man läser om företaget på www.elgiganten.se kan mycket liknas med Ica vad gäller internt affärskoncept och personalutveckling. Elgiganten har idag 1 600 medarbetare och deras filosofi är att låta de anställda avancera och göra karriär inom företaget Elgiganten. Över 90 % av alla ledare har gjort intern karriär.

www.Elgiganten.se berättar

På Elgiganten.se finner vi mycket nyttig information om Elgiganten. Det framgår bland annat att de riktar in sig på hemelektronik, elektriska husshållsapparater och relaterade tjänster till flest kunder i Norden. Elgiganten är kända för märkesvaror till låga priser.

Alexa rank i världen: 32 436
Alexa rank i Sverige: 182
Antal sidor som länkar till www.elgiganten.se enligt alexa: 236
Indexerade sidor på google: 43 300
(Ev subdomäner till elgiganten.se är inte inkluderade.)
Elgiganten.se registrerades: 04 juli 2000.
Page Rank: 5/10 hög.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

{ 2 comments… read them below or add one }

Thomas Hanner oktober 27, 2011 kl 03:25

Jag var inne i ElGiganten på Backaplan på Hisingen i Göteborg och köpte en TomTom Urban Rider GPS. Med navigatorn fick jag ett fäste och en kabel som kopplas mellan navigatorn och vägguttaget/datorn.

Det jag behöver är ett fäste och batterikabel för uppladdning art 9K00.102 finns även på följande länk: http://www.tomtom.com/sv_se/products/accessories/mounts-holders-docks/charging-bike-mount-and-battery-cable/ men varken ni eller era konkurrenter eller TomTom själva har ju dessa artiklar. Varför säljer ni sådant här utan att förse kunderna med rätt information/reservdelar och tillbehör??????????????

Svara

Jens februari 26, 2012 kl 04:11

Var inne på elgiganten.se i helgen och kollade vilka varuhus som elgiganten hade i stockholm och var då till elgiganten i kungens kurva idag. Kan verkligen rekommendera elgigatntens varuhus i kungens kurva. Enormt sortiment!

Svara

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }

Previous post:

Next post: